Χρόνος προετοιμασίας 20 λεπτά
Χρόνος
αναμονής 2 ώρες
Για
6 άτομα
Υλικά
1
κουτί ζαχαρούχο γάλα
6 αυγά
1/2 του λίτρου κονιάκ
100 γρ.ρούμι
1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη
400 γρ.κρέμα γάλακτος
Κανέλα σε σκόνη
6 αυγά
1/2 του λίτρου κονιάκ
100 γρ.ρούμι
1 φλιτζάνι του τσαγιού ζάχαρη
400 γρ.κρέμα γάλακτος
Κανέλα σε σκόνη
Εκτέλεση
Σε
ένα μπολ χτυπάμε τους κρόκους μέχρι να αφρίσουν και προσθέτουμε τη ζάχαρη. Συνεχίζουμε να χτυπάμε με το μίξερ και ρίχνουμε το κονιάκ και το ρούμι.
Το αφήνουμε για 1 ώρα στο ψυγείο και προσθέτουμε 1κιλό γάλα ( το ζαχαρούχο γάλα και το υπόλοιπο νερό), την κρέμα γάλακτος χτυπημένη όπως και τα ασπράδια των αυγών χτυπημένα σε σφιχτή μαρέγκα.
Όσο περισσότερο μείνει στο ψυγείο τόσο το καλύτερο γίνεται. Σερβίρουμε σε ποτήρια ραντισμένα με κανέλα.
Το αφήνουμε για 1 ώρα στο ψυγείο και προσθέτουμε 1κιλό γάλα ( το ζαχαρούχο γάλα και το υπόλοιπο νερό), την κρέμα γάλακτος χτυπημένη όπως και τα ασπράδια των αυγών χτυπημένα σε σφιχτή μαρέγκα.
Όσο περισσότερο μείνει στο ψυγείο τόσο το καλύτερο γίνεται. Σερβίρουμε σε ποτήρια ραντισμένα με κανέλα.
Πηγή: http://syntagies.gr