Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά
Για 4 άτομα
ΥΛΙΚΑ
2 σφιχτά βρασμένα αυγά
1 μέτρια πιπεριά καυτερή πράσινη
2 μέτριες τομάτες
4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
2 μεγάλα φιλέτα αντσούγιας, στραγγισμένα & ψιλοκομμένα
10 ψιλοκομμένες πράσινες ελιές
2 πιπεριές chili
2 κουταλάκια ψιλοκομμένη μέντα
185 γρ τόννος κονσέρβα, στραγγισμένος & κομμένος
Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε τα αυγά και τα ψιλοκόβουμε. Το ίδιο κάνουμε με την τομάτα, τα κρεμμυδάκια, την πράσινη πιπεριά και το chili. Τα βάζουμε όλα τα υλικά μας σε μία μεγάλη σαλατιέρα περιχύνουμε με το harissa-style dressing και ανακατεύουμε.
Ξεφλουδίζουμε τα αυγά και τα ψιλοκόβουμε. Το ίδιο κάνουμε με την τομάτα, τα κρεμμυδάκια, την πράσινη πιπεριά και το chili. Τα βάζουμε όλα τα υλικά μας σε μία μεγάλη σαλατιέρα περιχύνουμε με το harissa-style dressing και ανακατεύουμε.
Πηγή: http://www.aristonkitchen.gr