Harissa-Style Dressing
Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά
Για 4 άτομα
ΥΛΙΚΑ
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο
1 κουταλάκι ξερός κόλιανδρος
1 κουταλάκι σπόροι αγριοκύμινου
1 κουταλιά χυμός λεμονιού
2 κουταλιές ξύδι από κόκκινο κρασί
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και προσθέτουμε το σκόρδο και τους σπόρους κόλιανδρος και αγριοκύμινου. Ανακατεύουμε μέχρι να μυρίσει. Στο τέλος ανακατεύουμε σε ένα μπολ με το ξύδι και το λεμόνι.
Πηγή: http://www.aristonkitchen.gr