Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπτά
Για 4 άτομα
ΥΛΙΚΑ
100γρ. τυρί φέτα
50γρ. ανθότυρο ή μανούρι
50γρ. κοπανιστή Μυκόνου
1 καυτερή πιπεριά
Ελαιόλαδο
ξίδι
Εκτέλεση
Ψήνετε για λίγα λεπτά στο γκριλ την πιπεριά, την ξεφλουδίζετε, αφαιρείτε τα σποράκια και τις ψιλοκόβετε. Ρίχνετε όλα τα τυριά στο μπλέντερ, προσθέτετε το ελαιόλαδο, την πιπεριά και το ξίδι. Τα χτυπάτε για λίγο όλα μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν και να γίνουν ένα λείο και αφράτο μείγμα.
Ψήνετε για λίγα λεπτά στο γκριλ την πιπεριά, την ξεφλουδίζετε, αφαιρείτε τα σποράκια και τις ψιλοκόβετε. Ρίχνετε όλα τα τυριά στο μπλέντερ, προσθέτετε το ελαιόλαδο, την πιπεριά και το ξίδι. Τα χτυπάτε για λίγο όλα μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν και να γίνουν ένα λείο και αφράτο μείγμα.
Βάζετε τη σαλάτα σε μπολ με καπάκι και την αφήνετε στο ψυγείο, μέχρι να τη σερβίρετε.