Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 45 λεπτά
Για 6-8 κομμάτια
ΥΛΙΚΑ:
250γρ. φακές
3 πιπεριές
Φλωρίνης, ψημένες
1 κουτ.
σούπας φρεσκοκομμένο κόλιανδρο
1 κρεμμύδι
σε φέτες
2 σκελίδες
σκόρδο λιωμένες
Ελαιόλαδο
Αλάτι –
πιπέρι
Ξίδι μπαλσάμικο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βράζουμε πρώτα τις φακές για 45’ περίπου. Κόβουμε τις πιπεριές σε
κυβάκια. Στη συνέχεια παίρνουμε ένα βαθύ μπολ και βάζουμε τις φακές, τις πιπεριές,
το κρεμμύδι και το λιωμένο σκόρδο και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε τον κόλιανδρο, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και ξίδι μπαλσάμικο
όσο θέλουμε. Ανακατεύουμε ξανά και σερβίρουμε.