Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος 10 λεπτά
Για 4 άτομα
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μικρές καραβίδες
10 ντοματίνια
1 πράσινη πιπεριά
½ καυτερή πιπεριά
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
½ ματσάκι άνηθο
½ κούπα ελαιόλαδο
1 φλιτζ. Λευκό κρασί
3 κουτ. γλυκού μουστάρδα
Αλάτι & πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα
φαρδύ τηγάνι αχνίζουμε τις πιπεριές και το κρεμμύδι κομμένα σε κυβάκια και το
σκόρδο κομμένο σε φετάκια μαζί με το ελαιόλαδο, σε πολύ δυνατή φωτιά.
Προσθέτουμε
τις καραβίδες, τα ντοματίνια κομμένα στη μέση και τον άνηθο ψιλοκομμένο. Διαλύουμε
τη μουστάρδα μέσα στο κρασί και περιχύνουμε τις καραβίδες. Αλατίζουμε και
σκεπάζουμε με καπάκι.
Μαγειρεύουμε
σε δυνατή φωτιά για 10’. Σερβίρουμε σε μια πιατέλα και πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο
πιπέρι.
Πηγή:
Βασίλης Καλλίδης «Στην κουζίνα του Βασίλη»